У Кропивницькому відбувся турнір з таеквондо пам’яті воїна-героя Олексія Волохова

Перегляди: 787

Олексій Волохов займався таеквондо в кропивницькому клубі «Ван Вей», пішов боронити Україну й загинув на Донбасі. Його тренери, друзі та колеги вже вшосте вшановують пам’ять героя масштабними змаганнями з таеквондо.

У спортивному клубі ДЮСШ «Зірочка» пройшов чемпіонат області з таеквондо ІТФ, присвячений пам'яті Олексія Волохова, передає кореспондент СВN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У 2019 році за програмою туль і спаринг змагалися зовсім юні спортсмени. Кіровоградську область представляли вихованці кропивницької ДЮСШ-2, ДЮКів «Мрія» та «Надія» управління молоді та спорту міськвиконкому, а також компаніївськоїДЮСШ «Юність», спортсмени з Оситняжки, Великої Северинки та Малої Виски. Завітали на змагання й таеквондисти Києва та Київської області, яких готував дядько Олексія Волохова Андрій Суровцев.

Переможцями турніру стали Леонід Касьян, Анна Панова, Костя Романовський, Платон Петров, Олександр Рожко, Олександр Мельник, Микола Пучко, Ілля Кравченко, Микита Кудін, Дарина Темненко, Софія Бадеха, Єва Бабак, Денис Височенко, Яна Дяченко, Ілля Зюнзя, Вікторія Чижова, Дмитро Куцепал, Кривохижин Олег, Данило Герман, Ілля Бутурліменко, Владислав Іщик, Діана Грузин, Денис Бойко, Аліна Зазимко, Марія Темненко, Олександр Прудкун, Ярослав Малашина, Роман Шевченко, Микита Добровольський, Марія Хоменко, Михайло Пастух, Дмитро Артеменко, Єлизавета Гришкова, Анна Перебийніс, Анастасія Кунц, Данило Семків, Ярослава Малашина.

Організатори змагань подякували за допомогу та підтримку Володимиру Фільштейну, Людмилі Дорохіній, Катерині Черкасській, Олександру Анкудінову, а також рекламному агентству «Рік» та фірмі «Бош Сервіс».