У міськраді Кропивницького розкритикували роботу патрульних

Перегляди: 974

Кропивницьким продовжує їздити великоваговий транспорт, хоча в лютому на шести в’їздах у місто встановили 26 дорожніх знаків «Рух вантажних автомобілів заборонено» та 20 табличок «напрямок дії».

На це звернув увагу на нараді з керівниками підприємств ЖКГ заступник директора КП «Електротранс» Валерій Музичук, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«По Мурманській, я вже не кажу за Вокзальну, за проспект Університетський, транспорт великогабаритний йде», - зазначив він і вказав на відсутність представників поліції на нарадах в міській раді, хоча їх постійно запрошують.

Крім того, фури рвуть контактні мережі, за що поліція штрафує комунальників.

«На те, що все місто у великовантажному транспорті і їде хто куди хоче, ніхто не звертає уваги», - обурився заступник мера Олександр Вергун.

Він попросив Валерія Музичука як члена міської комісії з безпеки руху підготувати лист на адресу патрульної поліції щодо руху великовантажного транспорту по місту.

За його словами, на тих вулицях, які були зроблені методом холодного асфальтування, наприклад Кільцевій, Героїв України вже не видно, що проводили роботи.

Вергун підтримав пропозицію провести на цьому тижні засідання комісії з безпеки руху і запросити на нього керівництво патрульної поліції.