Жителі Кіровоградщини отримали нові можливості продажу-купівлі авто

Перегляди: 1103

Вигідно купити чи продати будь-який автомобіль стало можливим в новому онлайн-автосалоні, який віднедавна запустив ПриватБанк.

Тут можна швидко продати власний автомобіль чи підшукати новий, повідомили CBN у прес-службі Кіровоградської філії ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Автівки пропонуються різного року випуску, марки та моделі в хорошому стані, а також ті, що потребують ремонту. Пропозиції є на будь-який смак та гаманець.

«Навіть якщо ваша автівка продається вже давно, і ви вже трішки зневірилися, повірте, ми знайдемо для неї нового власника, - пояснив керівник напрямку споживчого кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку Євген Ратушний. - Бажаєте придбати класну машинку за привабливою ціною - вам теж до нас. Ми допоможемо розмістити оголошення, уникнути проблем під час оформлення угод та у разі необхідності швидко оформити лізинг».

ПриватБанк пропонує до послуг клієнтів програму «Авто в розстрочку», завдяки якій користуватися автомобілем можна вже сьогодні, при цьому виплачуючи вартість автомобіля частинами (щомісячний платіж). Угода оформляється у формі фінансового лізингу.

ПриватБанк не лише знизив відсоткові ставки, але й зняв будь-які обмеження щодо вибору автомобіля. Автолюбителі можуть купувати в кредит і нову, і вживану автівку, вибрати товар не лише на майданчиках ПриватБанку, але й на будь-яких автомайданчиках чи автосалонах країни .

У першому кварталі нинішнього року вже 85 жителів області стати власниками автівок за допомогою ПриватБанку. Торік охочих скористатися перевагами кредитування було 45.

Дізнатись про всі подробиці роботи цієї програми можна у будь-якому відділенні ПриватБанку.