У Кропивницькому готуються до дитячого конкурсу краси (ФОТО)

Перегляди: 1769

Модельне агентство Style models розпочало безпосередню підготовку до конкурсу краси і творчості «Міні-міс, Міні-містер і Юна міс Кропивницький-2019».

Як розповіла CBN директор модельного агентства Вікторія Янишевська, конкурс проводиться вже 14-й рік.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це не просто конкурс, а програма краси і творчості, яка дає можливість кожній дитині розкрити свою індивідуальність», - зазначила вона.

Учасники тричі виходитимуть на подіум. Перший вихід, за традицією, - в українському народному вбранні. Він також є своєрідною візитівкою кожного учасника.

Другий вихід - «Твій стиль» - показ брендової одежі. В цьому році юні моделі представлятимуть магазин «Дочки і синочки». Зараз для них готується колекція одягу.

Третій вихід - у вечірніх сукнях та костюмах.

У програмі беруть участь близько 40 хлопчики і дівчатка віком від п’яти до 16 років. Серед них, відповідно, обиратимуть міні-міс, старшу міні-міс, юну міс та міні-містера.

«З кожним роком журі все складніше обирати найкращих. Діти все краще і краще підготовлені. Батьки дуже відповідально ставляться до конкурсу. Діти дуже талановиті. Вони займаються іноземними мовами, малюванням, прикладними мистецтвом», - зазначила Вікторія Янишевська.

З наступного тижня почнуться фотосесії.

«Батьки хочуть побачити в своїх дітях маленьких зірочок, а наше завдання - зробити так, щоб діти відчули себе цими зірочками. Хлопчики та дівчата мають навчитися цінувати себе, бачити власну красу та вміти показати себе іншим», - наголосила Вікторія Янишевська.