У Кропивницькому п’яний водій намагався втекти від патрульних (ВІДЕО)

Перегляди: 856

За місяць до повернення чоловікові водійських прав патрульні знову затримали його через керування авто напідпитку.

Про це CBN поінформували в прес-службі патрульної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час патрулювання патрульні помітили автомобіль ВАЗ 21099, який їхав із вимкненими фарами ближнього світла вночі.

На вимогу патрульних зупинитися водій лише додав газу. Поліція через радіозв’язок повідомили про порушника інші екіпажі поліцейських та зупинили його.

За порушення вимог щодо роботи зовнішніх світлових приладів патрульні винесли водієві постанову за ч.2 ст.122 КУпАП. Так як водій уже був позбавлений посвідчення водія через керування напідпитку, інспектори винесли йому постанову за ч.4 ст.126. За невиконання вимоги про зупинку склали протокол за ст.122-2.

Також патрульні виявили у водія ознаки сп’яніння, але від проходження огляду він відмовився. Так як його вже вдруге протягом року затримали нетверезим, інспектори склали на нього протокол за ч.2 ст.130 КУпАП.

За повторне скоєння правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду), водій повинен сплатити штраф 20400 гривень. Його позбавлять права керувати транспортними засобами на три роки.

https://www.facebook.com/kroppolice/videos/379998765923535/