Вихованці кропивницьких ДЮКів вчилися захищати Вітчизну (ФОТО)

Перегляди: 729

Вихованці кропивницького дитячо-юнацького клубу «Промінь» тренувалися на відкритому тренувально-тактичному полігоні з використанням страйкбольної зброї.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Юні спортсмени відпрацьовували елементи зустрічного бою, оборони будівель, штурму та патрулювання території малими групами.

«Під час практичних занять основну увагу ми приділяємо знанню теоретичних та практичних знань з тактичної, фізичної та вогневої підготовки. Наше завдання - посилено тренуватися і освоювати військову науку, оскільки від навичок і уміння кожного учасника залежить успіх команди в цілому. Знання породжують впевненість в собі та власних силах, а в сьогоденні це важливо, як ніколи», – відзначив керівник центру національно-патріотичного виховання Олег Ковальчук.

Спортсмени дитячо-юнацьких клубів «Промінь» і «Старт» під керівництвом педагогів-організаторів Олега Ковальчука та Олега Бочарова здійснили навчально-туристичний похід від села Богданівка до села Водяне Знам’янського району. Під час походу у Чорному лісі діти продовжили військово-спортивний вишкіл за декільками локаціями: марш-кидок на 10 км, роботу в малих групах та відпрацювали тактику бою.

«Для наших дитячо-юнацьких клубів – це черговий крок вперед, адже у 2019 році заходи з національно-патріотичного виховання молоді плануються різноманітніші та насиченіші», – наголосив Олег Бочаров.