У Кропивницькому почався «Весняний книговир» (ФОТО)

Перегляди: 1023

У Кропивницькому в обласному музично-драматичному театрі відкрилася V всеукраїнська виставка-ярмарок «Весняний книговир», передає кореспондент CBN.

Свої видання на ній презентували кропивницьке видавництво «Імекс-ЛТД», київський «Фонтан казок»,«Видавництво 21» та дитяче арт-видавництво «Чорні вівці» з Чернівців. Свої твори також представили письменники Кіровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ідея проведення «Весняного книговиру» належить кропивницькому видавцю Тамарі Саміляк, і вже п'ятий рік поспіль він проходить за сприяння обласної та міської влади.

Протягом дня з читачами спілкуватимуться поети та прозаїки.

На малій сцені книгу «Дивовижна подорож Соні й Асі на Козацьку Січ» презентував її автор Петро Мельник. Це третя книга серії «Кулінарна казка» і, як і її «сестри», має справжні рецепти страв.

На великій сцені сьогодні відбудеться літературний вечір з кропивницькими письменниками Елеонорою Бельською, Ольгою Полевіною, Антоніною Царук, Оксаною Буяновою, Надією Гармазій та Мариною Єрмолаєвою. Після цього на вечорі «Поезії, обпаленої війною» Сергій Пантюк презентує книгу «Рядки з передової», а потім читачі зможуть поспілкуватися з майстром психологічної прози Степаном Процюком.

Завершиться «Весняний книговир» вечором іронічної поезії з Євгеном Манженком, Олександрою Гонтар та Борисом Ревчуном.