У Кропивницькому рятувальники передали «Скриньки хоробрості» дітям в обласній лікарні (ФОТО)

Перегляди: 1077

18 квітня особовий склад управління ДСНС області передав маленьким пацієнтам Кіровоградської обласної лікарні наповнені сюрпризами три великі «Скриньки хоробрості», щоб під час болісних процедур медичний персонал мав змогу підбадьорити дітей та відволікти.

Про це CBN поінформували в прес-службі управління ДСНС області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На заклик Кропивницької філії Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя», який відстоює права та інтереси онкохворих дітей, символічні скриньки встановили в управлінні, АРЗСП та 1 ДПРЗ У ДСНС в області.

Скриньки наповнювали співробітники управління, підпорядкованих підрозділів, а також небайдужі люди, які побачили оголошення про збір іграшок для дітей на сторінці управління в Facebook. Кілька разів термін збору іграшок продовжували на прохання людей, які не встигли віддати іграшки.

Три великі скриньки передали до Кіровоградської обласної лікарні у дитяче відділення, де їх вручили дітям, які за станом здоров’я змогли поспілкуватись з рятувальниками та самі отримали свої подарунки, медперсоналу – для решти діток.