У Кропивницькому відбудеться музейно-туристичний фестиваль

Перегляди: 784

У Кропивницькому відбудеться сьомий Центральноукраїнський музейно-туристичний фестиваль, ініціатором якого виступила обласна державна адміністрація.

Про це CBN повідомив заступник міського голови Кропивницького Андрій Паливода.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Основні заходи відбудуться 20 квітня в Дендропарку з 10:00. Там розгорнуть виставку фотографій, видань місцевих краєзнавців, представлять туристичний потенціал міста. З відвідувачами проводитимуть цікаві конкурси на знання історії обласного центру. Для охочих дізнатися про неї більше проведуть безкоштовну тролейбусну екскурсію, яка розпочнеться о 14:00.

Цього дня буде вільний вхід до художньо-меморіального музею імені Осмьоркіна. Туристичний маршрут продовжиться до площі Героїв Майдану та музею музичної культури імені Кароля Шимановського, а завершиться на площі біля міської ради.

«Ми запрошуємо всіх відвідати цей фестиваль, під час якого буде проводитись багато цікавих квестів, конкурсів, люди зможуть багато дізнатися. Все те, що нас оточує, стає для нас звичним, коли ми тут ростемо і не бачимо в цьому чогось особливого. Але наш культурно-історичний спадок має дуже глибоке коріння і є ексклюзивним на території України. Тому буде цікаво як жителям міста, так і його гостям», – зазначив Андрій Паливода.