У Кропивницькому обрали переможця фестивалю соціальної реклами (ФОТО)

Перегляди: 1957

Сьогодні, 19 квітня, в актовій залі ЦДПУ обрали переможця Першого фестивалю соціальної реклами у Кропивницькому «Соціальний плакат – ідеальний світ», повідомляє кореспондент CBN.

Учасники фестивалю підняли теми активного довголіття, волонтерства, захисту тварин, людей з інвалідністю, охорони навколишнього середовища тощо. Роботи учасників мали бути намальовані вручну або створені графічним редактором.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Політичної реклами у нас сьогодні дуже багато, а от соціальна сфера - недовантажена. Саме ті соціальні речі та стандарти, які так потрібні нашій країні, входять у параметри розгляду на нашому фестивалі. Соціальна реклама – така річ, яка потрібна завжди. Коли буде наступний фестиваль, ми поки не знаємо. Ми планували даний захід проводити щорічно, але дуже багато є охочих. Тому, скоріше за все, восени ми знову його повторимо», – зазначив співорганізатор конкурсу та член журі Костянтин Яриніч.

Фестиваль проходив у три етапи.

Загалом представили 52 роботу.

Свої роботи надіслали школярі, студенти, фрілансери, громадські організації та рекламні агенції.

Гран-прі отримало громадське об’єднання «Перспектива молоді». Саме їхню роботу розмістять на сітілайтах і білбордах міста. Також переможець отримав дві тисячі гривень від організаторів.

Голова ГО зазначає, що на роботі зобразили супергероя, який захищає наше місто від усіх видів забруднень.

«Наше гасло: "Нам потрібен герой, чи можна просто не смітити?". Ми хочемо, щоб люди зрозуміли, що герой, можливо, і не потрібен, якщо кожен із нас буде дбати про навколишнє середовище», – зазначив голова ГО «Перспектива молоді» Дмитро Бабак.

Фото Григорія Зуба, CBN