Жителі Кіровоградщини можуть отримати візові послуги з 20% знижкою

Перегляди: 1145

У березні 2019 року ПриватБанк та міжнародна платіжна система Visa запустили спільний проект з візовими центрами VFS Global в Україні.

У Кропивницькому такий центр працює за адресою: пров. Фортечний, 19, повідомили CBN у прес-службі Кіровоградської філії ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відтепер жителі Кіровоградщини, які бажають отримати будь-які послуги візового центру VFS Global - від консультацій до швидкого і якісного оформлення робочої візи, можуть отримати 20% знижку на оплату послуг центру.

Картки ПриватБанку надають можливість зручно, швидко, безпечно та без комісії оплачувати покупки, розрахуватися за послуги у будь-якій країні світу. Картка «Універсальна Gold» допоможе отримувати кешбек 5% за кожну покупку, користуватися послугами особистого банкіра, який вирішить будь-які проблеми клієнта, навіть якщо він перебуває за кордоном.

Спеціально для клієнтів ПриватБанку створили сервіс PayUkraine для дешевих і миттєвих переказів коштів з Польщі в Україну.