У столиці судитимуть жителя Кіровоградщини, який забив до смерті свого товариша

Перегляди: 833

Слідчі завершили розслідування та направили обвинувальний акт до суду стосовно 31-річного жителя Кіровоградщини, який до смерті побив 43-річного жителя Сумської області.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП Київської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, у ході досудового розслідування слідчі встановили, що чоловіки працювали водіями на маршрутках. Вони спільно проживали в одному гуртожитку та періодично випивали спиртні напої.

«Наприкінці робочого дня під час чергового застілля у кімнаті чоловіки побилися. Конфлікт продовжився у загальному коридорі, після чого вони нібито розійшлися, але вранці сусіди виявили сумчанина мертвим. Щоби уникнути відповідальності, інший учасник бійки втік з місця події», – повідомив Олександр Кузьмін.

Однак оперативники розшукали зловмисника. 31-річного уродженця Кіровоградщини затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці з’ясували, що чоловік раніше не мав проблем із законом.

«Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному на час розслідування суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. На даний час досудове розслідування завершили та обвинувальний акт передали до суду. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі», – додав начальник управління поліції.

Нагадаємо, у київському гуртожитку 31-річний житель Кіровоградщини забив до смерті свого колегу через сварку та втік з місця злочину.