«Олександрія» перемогла «Маріуполь»

Перегляди: 692

В 25-му турі Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» приймав на своєму полі сьогодні, 24 квітня, ФК «Маріуполь», передає кореспондент CBN.

Зустрічалися третя та четверта команда поточної першості. І вже до 25-ї хвилини суперники обмінялися забити м’ячами.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спочатку голкіпер гостей Рустам Худжамов відбив потужний удар зі штрафного. Але господарі першими встигли на підбирання й на простріл партнера від лінії поля відгукнувся Євген Банада, який вразив ціль з близької відстані. Але через дві хвилини рахунок зрівнявся, коли майже в аналогічній ситуації на простріл уздовж воріт відгукнувся Владислав Вакула -1:1.

Після цього господарі пішли вперед й після удару Дмитра Гречишкіна арбітр Анатолій Абдула вирішив, що на шляху м’яча встала рука захисника Дави. Тож, призначили пенальті, який сам Гречишкін впевнено реалізував. Далі пішла дуже цікава гра з обопільними шансами, коли забити шанси мали, як олександрійці, так і маріупольці. Але ні до, ні після перерви, суперникам більше забити не вдалося.

Команда Володимира Шарана здобула дуже важливу перемогу й ще більше зміцнила свою бронзову позицію в турнірній таблиці. Від найближчого переслідувача, яким стала, після своєї перемоги над ФК «Львов» луганська «Зоря», олександрійців відділяє 12 очок.