У Кропивницькому патрульнi ганялися за п’яним водiєм (ВIДЕО)

Перегляди: 1725

Вчора, 23 квiтня, полiцейськi через лiнiю «102» отримали повiдомлення, що водiй автомобiля Bogdan 2110 срiблястого кольору їздить вулицями Кропивницького напiдпитку.

Про це CBN поiнформували в прес-службi патрульної полiцiї Кiровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Близько 23:00 патрульнi виявили схожий автомобiль на перехрестi Соборної та Великої Пермської. Коли водiй помiтив патрульних, спробував утекти, при цьому одразу грубо порушив правила дорожнього руху.

Керманич прямував додому, де, ймовiрно, сподiвався сховатися вiд адмiнiстративної вiдповiдальностi, але бiля ворiт будинку його затримали.

Запах алкоголю та нечiтка мова дали зрозумiти пiдстави такої поведiнки. Подальша розмова з ним вiдбувалася у Кропивницькому вiддiлi полiцiї.

За порушення вимог наказового знаку полiцейськi винесли водiєвi постанову за ч.1 ст.122 КУпАП, а за невиконання вимоги про зупинку – склали протокол за ст.122-2.

Надалi патрульнi запропонували водiєвi пройти огляд на стан сп’янiння, але той вiдмовився. За це полiцейськi склали на нього протокол за ч.1 ст.130.

https://www.facebook.com/kroppolice/videos/2278329602434494/?epa=SEARCH_BOX