У Кропивницькому активіст дорожнього контролю на авто збив патрульного (ФОТО)

Перегляди: 6144

Вчора, 24 квітня, близько 15:00, до управління патрульної поліції в Кіровоградській області прийшла група осіб, які назвали себе «Кропивницький дорожній контроль».

Про це CBN повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час прийому вони почали провокувати конфлікт із поліцейськими, виражатися на їхню адресу нецензурною лайкою.

Коли один із патрульних спробував зафіксувати зазначене правопорушення, «активісти» вибили з його рук телефон.

Надалі молодики кинулися до патрульного у бійку та намагалися нанести йому тілесні ушкодження. На вимогу припинити подібні дії вони не реагували, унаслідок чого до них застосували заходи фізичного впливу та кайданки.

Патрульні обмежили доступ до місця події та викликали слідчо-оперативну групу. У цей час один з представників «Дорожнього контролю» на власному автомобілі спробував проїхати за обмеження. Він наїхав на патрульного, чим завдав йому тілесних ушкоджень. Надалі патрульного госпіталізували до міського травмпункту.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 ККУ.

Наразі триває службова перевірка.