У Кропивницькому готуються до Великодня (ФОТО)

Перегляди: 1625

У обласному центрі напередодні великого православного свята проходить фестиваль «Великдень у Кропивницькому», передає кореспондент CBN.

На ньому можна побачити великодніх кроликів, серветки, листівки, вишиті рушники та сувеніри, яйця, паски, печиво, кекси. Їх для дітей, що перебувають в обласній дитячій лікарні, підготували їхні однолітки з усіх дитячих садочків і шкіл міста.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Організатори фесту підготовили великодню фотозону. Тут можна почути багато цікавого про традиції українського народу зустрічати Великдень.

За словами начальника міського управління культури Анни Назарець, організатори фестивалю ставили перед собою завдання нагадати кропивничанам про чистий четвер та великодні свята.

«Тут можна побачити, як прикрасити до свята власний дім, що зробити своїми руками, а у майстрів художньої школи повчитися створювати писанки. Адже те, що ми робимо власноруч, ми закладаємо собі на добробут і можемо йти освячувати», - зазначила вона.

Крім того, на площі триває святковий ярмарок, де можна придбати усе, що входить у великодній кошик.