У Кропивницькому на пішохідному переході збили бабусю. Її стан - важкий (ФОТО)

Перегляди: 5270

ДТП, в якій серйозно травмували 70-річну жінку, сталася на пішохідному переході на вулиці Соборній між зупинками «ДОСААФ» та «Друкарня» вчора, 26 квітня, повідомляє кореспондент CBN.

Пригода сталася за кілька хвилин після 14:00. За словами водія чорної «Ауді», жінка-пішохід переходила дорогу пішохідним переходом, однак він її побачив лише в момент, коли намагався уникнути зіткнення з іншим авто – його «підрізав» інший водій, обігнав і поїхав далі. Краєм крила автівки водій «Ауді» вдарив пішохода – каже, що не встиг загальмувати, хоча й їхав зі швидкістю не більше сорока кілометрів на годину.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Свідки ДТП почули звук удару в момент аварії та одразу ж викликали «швидку» й поліцію. Жінка отримала відкриту травму голови. Медики приїхали вже за кілька хвилин після пригоди та забрали потерпілу до обласної лікарні. Патрульні склали матеріали по даному ДТП.

У реанімаційному відділенні сьогодні, 27 квітня, CBN підтвердили, що до них учора доставили пацієнтку після ДТП, їй 70 років та стан її наразі розцінюється як важкий.

Алла Зейферт, CBN