Спецінспекція Кропивницького ловитиме порушників навіть у свята

Перегляди: 1017

Спеціалізована інспекція Кропивницького контролюватиме благоустрій міста навіть у свята.

Про це CBN повідомив начальник спецінспекції Андрій Максюта.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, він особисто ініціював такий контроль та сам братиме в ньому участь, оскільки дуже часто стикається з випадками незаконних дій громадян саме у позаробочий час і вихідні дні.

«У нас є певна категорія безвідповідальних громадян, які тільки й чекають, поки закінчиться робочий день, або дочекаються вихідних і незаконно проводять земляні роботи. Незаконно встановлюють об’єкти та споруди – кіоски, павільйони, гаражі, різні малі архітектурні форми, розпочинають будівництво, захоплюючи комунальну землю, встановлюють паркани на прилеглих територіях, вивозять і звалюють сміття у кручі та посадки, підпалюють купи сміття, відходів, гілля, листя на прибудинкових та виробничих територіях», – зазначив Максюта.

Керівник спецінспекції наголошує, що реагуватиме на сигнали громадян на його номер (099) 482-83-00, а також закликає до реагування всіх без винятку підрозділів, особливо якщо це стосується екологічної, санітарної безпеки жителів міста.

«Якщо мені повідомлять у вихідний, що хтось проявляє нахабство чи свою "крутизну" і захоплює комунальну землю чи палить відходи виробництва – я поїду реагувати. Що стосується сезону паління листя – в той період передбачені рейди у різний час доби, адже ми ж всі знаємо, що палити полюбляють ввечері, коли значна частина містян відпочиває після роботи, а частина господарює і за звичкою спалює все, що збирає на своїх присадибних ділянках та прилеглих до них територій. Тому ловимо і ловитимемо порушників та нехлюїв», – підсумував Андрій Максюта.

Алла Зейферт, CBN