У Кропивницькому стартував фінал чемпіонату Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги

Перегляди: 954

У спортивному залі факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. Виниченка сьогодні, 29 квітня, почався фінальний турнір Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2007 року народження, передає кореспондент СВN.

Найкращі чотири команди визначалися за підсумками групового етапу, який переможно пройшли підопічні Андрія Бабенка з кропивницької «ДЮСШ-4- Золотий Вік». Кропивничани виграли всі свої матчі й забронювали собі путівку до фіналу чотирьох за кілька турів до завершення попередньої стадії змагань. Компанію землякам склали юні баскетболісти зі світловодської ДЮСШ «Комети».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також у Кропивницькому грають вихованці одеської СДЮСШО ім. Литвака та харківської ДЮСШ-2. Саме одесити та харків’яни зустрілися в першому матчі вирішального турніру. Тут значна перевага була на боці хлопців із Південної Пальміри, які диктували свої умови суперникам із першої та до останньої секунди. Юні баскетболісти з Одеси відсвяткували перемогу з рахунком 74:55.

У дербі Кіровоградщини підопічні Володимира Лисака зі Світловодська чинили гідний опір господарям змагань лише перші п’ять хвилин. Потім хлопці Андрія Бабенка поступово стали відриватися в рахунку й довели свій статус фаворитів -78:57.

У вівторок, 30 квітня, пройдуть поєдинки другого туру. О 12:00 на майданчик вийдуть світловодські «Комети» та гравці одеської СДЮСШО ім. Литвака. О 14:00 розпочнеться протиборство між кропивничанами та харків’янами.

Юрій Ілючек, CBN