У Кропивницькому зіграні матчі другого туру фіналу Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги

Перегляди: 846

У спортивному залі факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В. Винниченка, сьогодні, 30 квітня, відбулися матчі другого туру фінального турніру чемпіонату Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2007 року народження, повідомляє кореспондент CBN.

Нагадаємо, що серед 30 команд, які розпочинали боротьбу на попередній стадії, до Фіналу чотирьох пробилися юнаки із кропивницької ДЮСШ-4 – «Золотий Вік», одеської СДЮСШО ім. Літвака, світловодської КДЮСШ «Комети» та харківської ДЮСШ-7 «JUNIOR». Вчора перші впевнені перемоги здобули одесити, які здолали харків’ян, та кропивничан, які виграли баскетбольне дербі Кіровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні світловодські хлопці Володимира Лисака дали справжній бій суперникам із Одеси. Одесити значно переважали своїх конкурентів у фізичних кондиціях, але світловодські баскетболісти протиставили їм злагоджену гру, боротьбу за кожен м’яч та велике бажання досягти успіху.

Підопічні Володимира Лисака лідирували майже весь поєдинок й були в кроці від певної сенсації, адже одесити за весь чемпіонат програвали лише двічі й поразка в фінальному турнірі у їх плани не входила. І лише на останній хвилині, коли в складі «Комет» через перебір фолів на майданчику залишилося лише три гравці, баскетболісти з Південної Пальміри таки дотисли непоступливих конкурентів – 70:67.

А ось інші фаворити турніру з кропивницького «Золотого Віку» не мали жодних проблем із харків’янами. Часом перевага господарів сягала 40 очок й лише наприкінці зустрічі, коли Андрій Бабенко дав відпочити своїм лідерам, хлопці з команди «JUNIOR» трохи скоротили відставання. Фінальна сирена зафіксувала чергову перемогу «золотих» з рахунком 64:37.

Отже, завтра о 9.30 в поєдинку за бронзу зійдуться баскетболісти зі Світловодська та Харківа. А потім відбудеться вирішальний матч між кропивничанами та одеситами, який визначить чемпіона ВЮБЛ 2019 року серед юнаків 2007 року народження.