Мама загиблої дівчини з Кіровоградщини: «Коли ми ховали дитину, водія відпускали під домашній арешт»

Перегляди: 5881

19 січня на трасі неподалік села Кальниболота Новоархангельського району водій допустив наїзд на трьох пішоходів.

Інформацію про ДТП CBN підтвердили в поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Двоє в результаті наїзду травмувалися, деякий час проходили лікування, 16-річна Наталка загинула.

«Слідство встановило, що водій був тверезий. Однак ми знаємо, що він у цей день пив. Напередодні вони були на хрестинах у кума. У день аварії, на Водохреща, я його бачила в церкві об 11 годині, й він уже був нетверезим. Потім вони у річці купалися, він там пив з хлопцями. Хоча зараз хлопці кажуть, що він пив воду й запивав колою. Опісля вони сиділи у барі до дев’ятої години», - розповіла CBN мама загиблої дівчини Тетяна Слободенюк.

За словами жінки, чоловік сам зізнався на суді, що прогрівав автівку буквально пару хвилин. Скло було замерзле, лише знизу було віконце у п’ять сантиметрів, тому й погано орієнтувався на дорозі.

У цій справі вже мало бути два судові засідання. Їх через різні причини перенесли. Наступне – 10 травня. Жінка підозрює, що заможні родичі хлопця роблять усе, аби він уникнув покарання і процес умисно затягують.

«Коли ми ховали Наталку, його відпускали під домашній арешт. Ми навіть не знали цього. Принесли на кладовище дитині поснідати наступного дня, а нам говорять, що він уже вдома. Хоч би посвідчення водійське у нього забрали, адже він продовжує їздити на автівці свого тестя», - зазначила Тетяна Слободенюк.

Нагадаємо, на трасі неподалік села Кальниболота Новоархангельського району водій наїхав на 16-річну дівчину, після чого залишив місце пригоди. Потерпіла померла у лікарні.

Ліля Кочерга, CBN