Меблі від MebSHOP як зразок органічного поєднання вишуканості та функціональності (ФОТО)

Перегляди: 862

Менш як 10 років тому на мапі Чернігова з’явився офіс меблевого інтернет-магазину MebSHOP, який спочатку пропонував лише зразки, що мали найбільший попит і найнижчу ціну. Зараз цей майданчик пропонує найрізноманітніші корпусні меблі для дому та офісу широкого цінового сегмента – від бюджетних варіантів до моделей класу люкс, що є проектами українських дизайнерів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Асортимент, що пропонується

Зайдіть на сайт магазину та ознайомтесь з каталогом меблевих серій і списком виробників – їх перелік вас вразить. Магазин представляє продукцію флагманів українських виробників меблів. Їх відрізняє відмінна якість та бездоганний дизайн. Всі меблі відповідають нормам екологічної безпеки та мають вітчизняні сертифікати якості, які відповідають дуже високим критеріям.

З точки зору дизайну всі екземпляри не лише бездоганні, але й універсальні завдяки своїй стриманості. Вони стануть органічною частиною майже всіх стилів, за винятком занадто радикальних, таких, скажімо, як хай-тек, для якого характерні меблі неправильних конструкцій, ламаних ліній та контрастних кольорів.

В MebSHOP покупці можуть підібрати дуже гарні корпусні меблі для:

• офісу;

• кухонь;

• спальної кімнати;

• вітальні;

• в передпокій;

• шафи-купе.

Щодо цінової політики магазин дуже демократичний: тут можна придбати як бюджетні моделі, так і зразки преміум-класу.

Чому зручно купувати в MebSHOP

На сайті магазину представлені різноманітні корпусні меблі, що відрізняються за своїм функціональним призначенням. Лише декілька кліків відділяють покупця від придбання будь-якого екземпляру необхідних моделей меблів. При цьому функціонал та зовнішній вигляд будь-якої з них перевершують всі сподівання.

Всі меблі відповідають найвищим стандартам якості, мають гарантію відповідно до вітчизняного законодавства до 12 місяців.

Окрім готових зразків магазин надає можливість зробити індивідуальне замовлення на виготовлення нестандартних моделей відповідно до розроблених ескізів. Можливий також комплексний підбір меблів, завдячуючи чому інтер’єр вашої квартири буде дуже гармонійним і цілісним.

Доставка замовлення і збір меблів

Зробивши на сайті або в телефонному режимі замовлення, залишається чекати доставку – протягом 7-14 днів ви отримаєте свої меблі в будь-якому регіоні країни. Сплатити покупку можна декількома способами:

1. при отриманні (якщо мова йде про стандартну модель);

2. провівши передплату (при індивідуальному замовленні);

3. виконавши безготівковий розрахунок (покупцю буде виставлено рахунок).

Доставка виконується або транспортно-логістичною компанією «Нова Пошта», або власним транспортом – в разі, коли мова йде про Київ, Чернігів, Київську або Чернігівську область. У цьому випадку наші співробітники самостійно підіймають меблі на будь-який поверх та зберуть їх у день доставки. За однієї умови – ці послуги повинні бути попередньо обумовленими і сплаченими.

Оскільки магазин клієнтоорієнтований, він докладає максимум зусиль, щоб надавати якісні та оперативні послуги.