На Кіровоградщині чоловік заявив у поліцію, що продавці магазину ледь не отруїли його

Перегляди: 1608

Житель Кіровоградщини звернувся до Олександрійського ВП ГУНП із заявою про те, що працівники магазину «Оксамит» здійснили замах на його життя.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Заявник зазначив, що придбав у крамниці рибну консерву і вдома виявив, що вона зіпсована.

«Працівники магазину запевнили його, що консерва свіжа, і він їм повірив. Вважає, що був здійснений замах на його життя, і відомості за його заявою повинні бути внесені в ЄРД як замах на життя», - йдеться в судовій ухвалі.

Працівники магазину пояснили, що чоловік придбав ікру за 31 грн 80 коп. Через деякий час він повернувся і повідомив, що консерва з простроченим терміном зберігання, але відмовився повертати товар і отримувати за нього кошти.

23 квітня Олександрійський міськрайонний суд зобов'язав посадових осіб Олександрійського ВП ГУНП внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань на підставі повідомлення заявника.

Проінформувати його про результат розгляду повідомлення після внесення відповідних відомостей до ЄРД - шляхом надання витягу з ЄРДР.

Ліля Кочерга, CBN