Ви схвильовані? Тоді вам потрібно на Disturbed (вперше в Україні!)

Перегляди: 968

Якісний хеві-метал завжди мав високу ціну серед поціновувачів якісної музики. А олдскульний хеві-метал і донині веде за собою мільйони фанатів. Саме такими і є альтернативні металісти зі Сполучених Штатів Америки Disturbed.

Гурт виник ще у далекому 1994 році, але спочатку називався Brawl. Через два роки хлопці дали своїй команді нову назву, яку несуть і донині.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Окрім величезного здобутку пісень та альбомів, Disturbed має ще й талісмана гурту. Хлопці називають його The Guy. Це своєрідний супер-герой, який, як і водиться, бореться за правду і справедливість. Але вигляд має під стать справжньому хеві-металу: таємниче обличчя під маскою, гострі зуби та червоні очі. Наче герой якоїсь комп’ютерної гри або коміксів.

Повністю The Guy показаний у кліпі до пісні Land of Confucion. Його зображення майорить на обкладинках таких альбомів, як Immortalized, The Lost Children, Asylum, Indestructible та Ten Thousand Fists.

У 2018 році Disturbed випустили новий альбом під назвою Evolution. На його підтримку хлопці організували Evolution World Tour Сполученими Штатами Америки та Канадою. Також запланували і європейську частину туру. І уявляєте? Disturbed вперше приїде до України! Це буде щось неймовірне!

Тому всім, кому потрібно «спустити пар», кому не вистачає повсякденного драйву, та хто просто полюбляє якісну музику, обов’язково потрібно відвідати перший концерт Disturbed у Києві.

Ознайомитись з усіма подробицями виступу можна тут: https://kiev.ticketsbox.com/disturbed-a/, а придбати квиток найшвидше та найзручніше можна на сайті квиткового оператора TicketsBox. Всього кілька хвилин - і найкращі квитки вже чекають свого зіркового часу на вашій електронній пошті. Не потрібно витрачати час, стоячи в черзі до каси або очікувати кур’єра. Все настільки просто і швидко, що ви навіть не зрозумієте, як це сталося.