Формула успіху «Антураж А»

Перегляди: 1390

Михайло Ярошенко, спеціально для CBN

Вже виросло ціле покоління кропивничан, для яких ім'я «Антураж А» є символом якості, гармонічним поєднанням краси і технологій.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спочатку компанія займалась лише виготовленням зовнішньої реклами. Багато хто, мабуть, пам'ятає рекламу «Антураж А» на тролейбусах. Вона була яскравою і незвичною для нашого міста середини 90-х років.

Зараз спектр послуг, які надає компанія, дозволяє вирішити будь-які завдання у сфері реклами. Саме «Антураж А» допоможе швидко донести інформацію до цільової аудиторії. За 25 років постійними клієнтами і вірними друзями компанії стали більше тисячі клієнтів.

Наприклад, якщо потрібні стенди, агенція не тільки виготовить рекламне обладнання, а й здійснить дизайнерський супровід і консультування щодо доцільності розміщення. Куточки покупця, дошки інформації для школи, стенди для дитячого садка, стійки досягнень, символіка - це та багато іншої продукцію виготовлять професіонали у відповідності до потреб і побажань клієнтів.

«Антураж А» надає поліграфічні послуги з виготовлення блокнотів, календарів, каталогів, меню, листівок, флаєрів, буклетів, лефлет, брошур, плакатів, афіш, наклейок, цінників, листівок, грамот, дипломів, тек, пластикових карт, візиток.

Агенція допоможе створити фірмовий стиль, а потім нанести його на сувенірну продукцію: чашки, ручки, кепки, футболки, беййджі, сувеніри на магнітному вінілі, значки, пакети, прапори, вимпели, кубки, медалі, плакетки, флеш-пам'ять.

Уся різноманітна продукція виготовляється на унікальному високотехнологічному обладнанні. Так, уф-друк дозволяє наносити зображення на пластик, скло, метал, дерево або кераміку. Латексний друк, стійкий до впливів навколишнього середовища, є 100-відсотково безпечним для здоров'я. Екосольвентний друк допоможе прикрасити інтер'єр, а лазерне обладнання - втілити найсміливіші дизайнерські рішення, складні візерунки на фанері, пластику чи акрилі.

На переконання директора агенції Наталі Бондар, усе це стало можливим завдяки роботі команди професіоналів. Проте це не просто дружна команда, це - велика сім'я.

«Ми за кожного вболіваємо, ми за кожного переживаємо і кожним пишаємося», - зізналася директор.

А дизайнери кажуть, що дух творчості, яким дихає уся команда, спонукає до нових ідей та створення цікавих проектів.

«За 25 років у нашій компанії склалася традиція шукати нові вершини і підкорювати їх. Ставити нові цілі й досягати успіху. Рухатися вперед і не зупинятися. Головний принцип нашої роботи - бути чесними та порядними з клієнтами. Він дозволяє нам залишатися лідерами», - розповіла Наталія Бондар.

Редакція CBN приєднується до привітань і зичить «Антураж А» процвітання!