«Мамин день» святкуватимуть у Кропивницькому

Перегляди: 1019

Управлiння молодi та спорту мiської ради Кропивницького 10 травня запрошує кропивничан завiтати на сiмейну святкову програму «Мамин день», присвячену Дню матерi.

Про це CBN поiнформували в мiськiй радi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На гостей свята, яке вiдбудеться на площi перед мiською радою, очiкує цiкава програма: концерт iз вiдзначенням матерiв рiзних професiй, школа для майбутнiх мам, майстер-клас з карвiнгу, фотовиставка «Дивовижнi мами» вiд обласного осередку ВГО «Народна академiя творчостi iнвалiдiв», а також смаколики i прохолоднi напої вiд мiсцевих виробникiв.

В рамках заходу запланували пленер «Я малюю маму» учнiв художньої школи iменi О.О.Осмьоркiна та акцiю «Вiд всiєї душi», пiдготовлену вихованцями комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубiв за мiсцем проживання мiської ради мiста Кропивницького»

Пiд час святкової програми усi охочi зможуть зробити світлину на згадку у спецiально облаштованiй святковiй фотозонi «Мамин день» або професiйне фото.

Початок заходу о 15:00.