«Олександрія» зіграла внічию з «Динамо»

Перегляди: 869

Матч 27 туру Чемпіонату УПЛ сезону 2018/2019 ФК «Динамо» – ФК «Олександрія» завершився з рахунком 1:1.

Про це повідомили на сайті олександрійського клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Непогану атаку організували підопічні Володимира Шарана вже на восьмій хвилині. Андрій Цуріков пройшов по лівому флангу, зробив націлену передачу на Артема Поляруса, той відразу ж переадресував м’яч на дальню стійку, і Валерій Лучкевич без перешкод забиває м’яч у ворота Георгія Бущана – 0:1.

Кияни кинули великі сили для того, щоб негайно відігратися, але напрочуд злагоджено вилаштували свої захисні редути олександрійці.

На 17 хвилині пройшла передача киян. Володимир Шепелєв після відмінної передачі Микити Кравченка з близької відстані пробив поруч зі стійкою воріт Юрія Паньківа.

19 хвилина запам’яталася ударом головою від Де Пени після навісу з лівого флангу, однак м’яч пройшов мимо воріт під повним контролем Юрія Паньківа.

В одному з двобоїв Валерій Лучкевич отримав ушкодження і Володимир Шаран провів вимушену заміну – замість автора швидкого голу у ворота киян Валерія Лучкевича в гру вступає Дмитро Гречишкін.

На 28 хвилині партнери вивели Георгія Цітаішвілі на побачення з Юрієм Паньківим, але досвід голкіпера «Олександрії» узяв гору – Юрій випереджає технічнго грузина і забирає м’яч.

Ще одну вимушену заміну проводить Володимир Шаран на 32 хвилині – замість Андрія Цурікова, який теж отримує ушкодження, в гру вступає Кирило Ковалець.

На 35 хвилині олександрійці з правого флангу подавали кутовий, який завершився неточним ударом головою у виконанні Кирила Ковальця.

Щільно обороняються олександрійці – всі зусилля киян розбиваються об міцний захист нашої команди. Дуже дисципліновано грають наші земляки в захисті, не даючи киянам найменшого шансу на точний завершальний удар.

На 43 хвилині Кирило Ковалець зробив вивірену передачу на Артема Сітала, Артем пробиває в дотик, але з вигідної позиції не влучає у ворота. Дуже хороший момент змарнував Артем Сітало.

У першому таймі м’ячем більше володіли динамівці, які й більше атакували, але, як ми зазначали вище – «Олександрія» в обороні діяла ідеально.

Найгостріший епізод у першому таймі створили кияни на другій доданій до основного часу хвилині. Микита Кравченко з правого флангу потужно пробиває, м’яч летить у дальній правий кут воріт – Юрій Паньків блискавично реагує.

Досить потужно розпочали другий тайм кияни, збільшивши загальнокомандну швидкість. На 48 хвилині свіжий Микола Шапаренко потужно пробиває – м’яч влучає в хрестовину.

Третя заміна в «Олександрії» – і знову вимушена. Як не прикро, мабуть що унікальний випадок в сучасному українському футболі. Замість Антона Шендріка, котрий зазнав сильного удару по голові

На 57 хвилині Тамаш Кадар з близької відстані пробиває головою – Юрій Паньків без труднощів ліквідує загрозу.

На 65 хвилині спрацювала заміна від Олександра Хацкевича. В центрі поля обрізались олександрійці. Віктор Циганков вивів Назарія Русина на ударну позицію, і Назарій без проблем переграв Юрія Паньківа ударом низом під дальню стійку. 1:1.

Але не будемо забувати, що, як не прикро, Володимиру Шарану довелося провести три вимушені заміни – звісно, що це не могло не позначитися на взаємодіях між ланками.

На 69 хвилині олександрійці провели затяжну контратаку із завершальним ударом капітана Андрія Запорожана. На жаль, м’яч після його удару розминувся зі стійкою воріт киян.

На 78 хвилині Кирило Ковалець своїми наполегливими діями заробив право на кутовий. Після подачі кутового у воротарський майданчик увірвався Євген Банада. М’яч після потужного удару головою у виконанні Євгена пройшовся поруч зі стійкою.

На 89 хвилині Дмитро Гречишкін притримав Миколу Шапаренка, за що отримав гірчичник. Штрафний пробивав капітан динамівців Віктор Циганков, але Юрій Паньків прочитав цей удар і забрав м’яч у руки.

Бойова вистраждана нічия – незважаючи на вимушені кадрові заміни «Олександрія» показала свій характер і зробила наступний крок до бронзових нагород у Чемпіонаті України.