Кропивницький готується до відзначення Дня пам’яті та примирення

Перегляди: 1279

Кропивницький готується до відзначення важливих державних свят: Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги.

Про це CBN поінформували в міській раді.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Комунальні служби обласного центру мають ретельно підготувати території всіх об’єктів, де відбуватимуться заходи. Міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернув увагу щодо наведення порядку на Алеї почесних поховань на Рівнянському цвинтарі.

Вже 8 травня там служитимуть панахиду за загиблими в АТО. А ввечері на Театральній площі відбудеться вже традиційна урочиста церемонія зустрічі Першої хвилини миру.

«Прошу прибрати підходи до театру, вулиці. Транспорт після 22 години має курсувати. І, звичайно, 9 травня - День Перемоги. Ми повинні зробити все від нас залежне, щоб люди відчули: це - День пам'яті і великої поваги до мільйонів солдат, які ціною власного життя принесли Європі мир, захистили рідну землю від ворога», - сказав Андрій Райкович та дав вказівку пройти по усьому шляху пам’ятної ходи та перевірити, де треба поновити асфальт і зробити дорожню розмітку.