Проголосувати за проекти «Громадського бюджету» кропивничанам допоможе ПриватБанк

Перегляди: 1774

Проголосувати за обраний проект у рамках «Громадського бюджету» стало ще зручніше.

Про це CBN поінформували у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ПриватБанк долучився до швейцарсько-української програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», аби українці через зручні електроннi сервiси могли впливати на розвиток своїх міст, селищ, об’єднаних територіальних громад.

До сервiсу разом із Кропивницьким підключилися понад 70 міст та об’єднаних територіальних громад із різних куточків України. Тепер авторизувавшись через BankID, кропивничани можуть подавати свої проекти або голосувати за вже наявні на сайті.

ПриватБанк пропонує кропивничанам скористатися можливістю голосувати за проeкти «Громадського бюджeту» через термінали самообслуговування. Щоб віддати свій голос через термінал, потрібно авторизуватися за фінансовим номером телефону або за допомогою банківської картки. У меню «Голосування за проекти міст» обрати потрібний проект та проголосувати.

Нагадаємо, цьогоріч для участі в «Громадському бюджеті» кропивничани подали близько сотні проектів на загальну суму 31 мільйон 300 тисяч гривень.