У Кропивницькому пасажир бив та душив водійку маршрутки

Перегляди: 4588

Вчора, 5 травня, близько 14:00, нетверезий пасажир бив та душив водійку маршрутного таксі №4 Ольгу Гуцул.

Про це кореспонденту CBN повідомила директор підприємства-перевізника КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В» Тетяна Глибенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Автомобіль під’їхав на зупинку біля готелю «Київ». Жінка висадила пасажирів і зупинила автомобіль. При спробі завестися сталося так, що були якісь технічні проблеми. Ольга Гуцул вибачилася, віддала гроші пасажирам і попросила, що якщо хтось не поспішає, вона п’ять хвилин перевірить технічний стан і зможе рухатися далі. Підійшов чоловік, який спочатку став її ображати нецензурними словами, а потім просто вдарив жінку. Він почав її душити, аж поки вона не втратила свідомість», – зазначила Тетяна Глибенко.

Також вона сказала, що більшість конфліктів стається саме у поминальні дні через нетверезих пасажирів.

В поліції повідомили, що чоловіка, який побив водійку, знайшли. Ним виявився 34-річний житель міста.

«Інформація за цим фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (легкі тілесні ушкодження). Обставини пригоди нині з’ясовують слідчі, а міру покарання чоловікові обере суд», – зазначили в поліції.