На Кіровоградщині міграційна служба прийматиме документи від іноземців в електронному вигляді

Перегляди: 1234

У квітні державна міграційна служба запровадила прийом документів на дозвіл на імміграцію та продовження строку перебування виключно засобами модернізованої підсистеми «Облік іноземців та біженців» Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами.

Про це CBN розповів заступник начальника управління ДМСУ в області Олександр Хмельницький.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Раніше документи, які приносили іноземці, зберігалися в паперовому вигляді, зараз у підрозділах міграційної служби інформація оцифровується та вноситься до підсистеми обліку іноземців та біженців Єдиної інформаційно-аналітичної системи», - пояснив він.

На Кіровоградщині визначили 12 підрозділів, які займатимуться прийомом відповідних даних.

У Кропивницькому підрозділи є у Фортечному та Подільському районах, Олександрійський райвідділ обслуговуватиме місто та Олександрійський і Петрівський райони, Світловодський райвідділ - місто, Світловодський та Онуфріївський райони, Благовіщенський райвідділ - Новоархангельський, Гайворонський, Голованівський, Благовіщенський райони, Добровеличківський підрозділ обслуговуватиме Добровеличківський, Новоукраїнський та Вільшанський райони, Знам'янський відділ - місто та район, Долинський районний сектор - Долиньский, Новгородківський, Устинівський райони, Олександрівський підрозділ - свій район, Новомиргородський - свій район та Маловисківський, Бобринецький - свій та Компаніївський район, Кропивницький територіальний підрозділ - Кропивницький район.

«Такий порядок прийому документів надасть можливість міграційній службі мати повну картину знаходження іноземців та осіб без громадянства на території України та їхнього супроводу. Я вважаю, що це посилить можливість вагоміше впливати на іноземців задля виконання ними міграційного законодавства України», - зазначив Олександр Хмельницький.