У Кропивницькому обрали найкращих юних захисників (ФОТО)

Перегляди: 1140

У Кропивницькому обрали переможців конкурсу строю і патріотичної пісні «Майбутній захисник України», передає кореспондент CBN.

Конкурс в обласному центрі проводять восьмий рік поспіль. Участь взяли 23 команди школярів, які поділили на два дивізіони, - загалом понад 350 школярів та ліцеїстів. Чинні військові, ветерани та представники військкомату оцінювати однострій, злагодженість дій, навички стройової підготовки та виконання патріотичних пісень загонами.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Конкурсом ми намагалися донести єдність усіх українців», - розповіла учасниця конкурсу Наталія Бакликова.

Після виступів у супроводі оркестру учасники конкурсу колоною рушили вулицею Дворцовою, пройшлися Великою Перспективною та вишикувалися на площі перед будівлею міськради. Тут провели показові виступи. За легендою у цієї команди під час бойового завдання поранили бійця.

Після представники міськради оголосили переможців конкурсу. У першому дивізіоні найкраще з завданнями впорався загін «Навчально-виховного об’єднання №33».