У Кропивницькому закінчився один з судів за майно заводу імені Таратути

Перегляди: 1864

Ленінський районний суд Кропивницького залишив без розгляду позов керівництва ТОВ «КРМЗ ім. В. Таратути» до нового власника приміщень заводу та податкової інспекції, в якому вимагається визнати результати торгів трирічної давнини недійсними.

Відповідна ухвала опублікована на сайті Єдиного реєстру судових рішень, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Причиною рішення стала систематична неявка позивачів та їхніх представників на судові засідання. Кілька разів представник позивача в судове засідання не з’явився, причини неприбуття в судове засідання не повідомив, заяви про розгляд справи у його відсутності суду не подавав. Суддя Ірина Шевченко запрошувала позивачів на засідання через СМС-повідомлення та публікацію на офіційному сайті суду, але марно.

У позивачів залишається можливість оскаржити ухвалу протягом 15 днів.

Нагадаємо, Ленінський районний суд Кропивницького розглядає позов керівництва ТОВ «КРМЗ ім. В. Таратути» до власника приміщень заводу та податкової інспекції, в якому вимагається визнати результати торгів трирічної давнини недійсними.

Олексій Гора, CBN