З Кіровоградщини збираються видворити громадянина Росії, який «відсидів» у Олександрівці

Перегляди: 812

Управління Державної міграційної служби області у ході проведення операції «Мігрант» знайшло неврегульованого мігранта, який відбував покарання в Олександрівському виправному центрі №104.

Про це CBN поінформували в прес-службі управління ДМС області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

45-річний громадянин Російської Федерації приїхав до Черкаської області у 2004 році жити до своїх родичів. Для легалізації свого становища до підрозділів міграційної служби не звернувся. У 2016 році його визнали винним у крадіжці. Відбував покарання у виправному центрі в Олександрівці. Наразі чоловік звільнений, однак законних підстав перебувати в Україні не має.

Олександрівський районний суд задовольнив адміністративний позов міграційників щодо примусового видворення його за межі України. Мігрант не має паспорта, який дасть йому можливість залишити державу. Відтак суд прийняв рішення і про поміщення його до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Спеціалісти доставили чоловіка з виправного закладу до Миколаївського ПТПІ для подальшої ідентифікації та реалізації примусового видворення.