Жителів Кіровоградщини запрошують взяти участь у фотоконкурсі, присвяченому первоцвітам

Перегляди: 1259

На Кіровоградщині триває фотоконкурс «Краса врятує світ».

Конкурс проводять Кропивницький інженерний коледж ЦНТУ, громадська організація «Центр підтримки інтелектуальних ініціатив «Колесо» за підтримки департаменту екології та природних ресурсів ОДА, обласної організації національної спілки фотохудожників України, міського управління освіти, обласного краєзнавчого музею та обласного центру туризму, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цим фотоконкурсом організатори хочуть поглибити знання жителів області про первоцвіти, їх значення в культурних традиціях та етносі рідного краю.

«Конкурс надасть можливість визначити нові місця зростання червонокнижних, ендемних, лікарських первоцвітів на теренах Кіровоградщини. А ще ми хочемо показати людям красу і цінність первоцвітів та закликати до їх захисту», - розповіла керівник проектної групи «Ексампей-Еко» інженерного коледжу Ніна Бабанська.

У конкурсі беруть участь учні шкіл, студенти коледжів та університетів, викладачі навчальних закладів, журналісти, фотографи-аматори.

Роботи можна подавати до 5 червня. Оцінюватиме їх журі на чолі з директором коледжу, керівником ГО «Центр підтримки інтелектуальних ініціатив «Колесо» Миколою Сторожуком та головою обласної організації НСФУ Олегом Шрамком.

Підсумки урочисто підведуть 12 червня в КІК ЦНТУ.

Більше інформації можна отримати на сайті коледжу.