Кропивничанку визнали однiєю з найгарнiших жiнок планети

Перегляди: 4373

Любов Попович

Українськi жiнки таки найкращi у свiтi! Це вкотре довела кропивничанка Маргарита Полякова (у дiвоцтвi Лещенко), яка увiйшла у топ-6 красунь планети на мiжнародному конкурсi «Мiсiс Свiту», що вiдбувся у Лас-Вегасi. Своїми емоцiями красуня-землячка подiлилася з «КП», щойно повернулася в Україну.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Торiк у вереснi Маргарита Полякова перемогла в нацiональному конкурсi краси i здобула титул «Мiсiс Україна», а вже за пiвроку представляла батькiвщину на iншому континентi на мiжнародному конкурсi «Мiсiс Свiту».

«Це неймовiрнi враження! У конкурсi брали участь 35 красунь iз рiзних країн. Кожна мала дотриматися обов’язкової умови – бути замiжньою i мати дiтей», – дiлиться враженнями Маргарита i додає, одразу планувалося, що конкурс краси вiдбудеться в Китаї, тож збиралася їхати туди, але потiм органiзатори перенесли захiд в американський Лас-Вегас.

Конкурс тривав кiлька днiв. В останнiй день вiдбулося шоу, пiд час якого оголосили переможниць.

«Журi зразу визначало топ-12 красунь, потiм топ-6 i трiйку – переможниць. Титул найгарнiшої жiнки свiту отримала представниця В’єтнаму, друге мiсце дiсталося красунi з Пiвденноафриканської республiки, а третє – мiсiс iз Малайзiї. У топ-6 увiйшли жiнки з Америки, України i Монголiї», – розповiдає Маргарита Полякова i додає, традицiйно учасницi конкурсу дефiлювали у нацiональному костюмi, вечiрнiй сукнi i купальнику, але обов’язковою частиною було iнтерв’ю.

Саме результат цiєї спiвбесiди конкурсанток iз кожним членом журi означав половину перемоги у конкурсi.

«Треба було розповiсти про себе, про свою родину i про свої соцiальнi проекти. В iнтерв’ю я робила акцент на екологiчних проблемах, спiльних для всього свiту, зокрема на засмiченнi навколишнього середовища пластиком. Я доводила спiврозмовникам, якщо ми не збережемо наш спiльний дiм – планету Земля, то все решта не матиме значення», – пригадує красуня свою промову.

Спiврозмовниця «КП» вiдзначає, органiзатори доклали максимум зусиль, аби атмосфера конкурсу була неймовiрною. Програма перебування учасниць у Лас-Вегасi була насиченою: щодня рiзноманiтнi репетицiї, примiрки, тематичнi вечори i зустрiчi. Все це настiльки наповнило час, що навiть згладило дискомфорт вiд змiни часу, бо рiзниця мiж Україною i Америкою становить вiсiм годин.

«Одразу важко було перелаштуватися на iнший часовий пояс, крiм того, де б ми не перебували, куди б не виходили, завжди треба було бути гарною, готовою до спiлкування i обов’язково зi стрiчкою, на якiй вказано, яку країну представляєш. Це iнколи створювало певнi незручностi, але й викликало почуття неймовiрної гордостi за свою країну. До того ж, я завжди з собою брала прапор України. Багато американцiв, коли дiзнавалися, звiдки я, радо вiтали, казали, що мають знайомих у нашiй країнi, або самi тут бували», – розповiдає Маргарита Полякова i зiзнається, стосунки мiж конкурсантками одразу склалися дуже товариськi i приязнi. Зовсiм не вiдчувалося конкуренцiї, скорiше навiть навпаки – жiнки пiдтримували одна одну i радiли успiхам iнших.

Конкурс краси «Мiс Свiту» сфокусував в одному мiсцi не тiльки найкращих представниць рiзних країн, а й рiзнi культури i традицiї. Саме це найбiльш збагатило i зацiкавило українку.

«Усi дiвчата цiкавi, але я найбiльше здружилася з конкурсантками з Iзраїлю, Сiнгапуру i Бiлорусi. Органiзатори заселяли учасниць у готелi таким чином, аби в однiй кiмнатi жили представницi зовсiм рiзних культур. Я жила в кiмнатi з дiвчиною з Сiнгапуру. Одразу, коли дiзналася про це, трохи засмутилася, бо про цю країну знала зовсiм мало. Але коли ми тиждень прожили разом, зрозумiла, що сiнгапурська жiнка – це iдеал жiнки взагалi. Настiльки вона доброзичлива, завжди допомагала менi в усьому, пiдтримувала, наче вона не учасниця, а моя помiчниця», – дiлиться спiврозмовниця «КП».

Нинi Маргарита Полякова надзвичайно пишається, що представляла Україну на такому поважному конкурсi краси i увiйшла у шiстку найгарнiших жiнок свiту. Каже, отримує безлiч вiтань i пропозицiй брати участь в iнших проектах, проте у найближчий час мрiє побути з родиною.

«Я гордо нестиму цей титул, але одразу поринути у таку насичену програму не можу. Хочу побути з родиною, з дитиною. Вони – моє найдорожче», – пiдсумувала красуня.