У столиці затримали банду, яка збувала наркотики на Кіровоградщині й фінансувала терористів (ФОТО)

Перегляди: 732

У Києві співробітники СБУ затримали банду, яка виготовляла та збувала наркотики і психотропні речовини на території столиці, а також Київської, Черкаської та Кіровоградської областей.

Про це CBN поінформували в прес-службі СБУ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Виробництво зловмисники налагодили за місцями свого проживання. У складі групи були громадяни України та жителі однієї з країн Близького Сходу.

Гроші, одержані від реалізації наркотиків, зловмисники спрямовували на забезпечення діяльності однієї з терористичних організацій Близького Сходу.

Під час обшуку в помешканнях зловмисників правоохоронці вилучили 65 кілограмів канабісу, 15 кілограмів насіння коноплі та психотропні речовини, які направили на експертизу. Також знайшли незареєстровану вогнепальну зброю, банківські картки, на які здійснювались розрахунки за збут наркотиків, гроші, отримані від незаконної діяльності, та інші речові докази.

Наразі 11 зловмисникам оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 і 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, та тримають їх під вартою. У межах відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших учасників групи.