З Кіровоградщини примусово видворили ще одного мігранта

Перегляди: 648

На Кіровоградщині знайшли та видворили 59-річного громадянина Російської Федерації, який не легалізував своє проживання в Україні.

Про це CBN поінформували в прес-службі управління ДМС області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік у 2017 році приїхав до Кіровоградщини для одруження та проживання однією сім'єю з місцевою жителькою. Офіційно вони не побрались, а за час проживання в Україні іноземець так не і подбав про узаконення свого проживання.

Працівники Новоукраїнського районного сектору УДМС в області у 2018 році притягнули громадянина РФ до адміністративної відповідальності та прийняли рішення про примусове повернення, яке він у встановлений термін не виконав.

Районний суд задовольнив адміністративний позов про примусове видворення. Чоловіка доставили до пункту пропуску «Велика Писарівка», що на Сумщині, для перетину державного кордону з Росією.

Нагадаємо, управління Державної міграційної служби області у ході проведення операції «Мігрант» знайшло неврегульованого мігранта, який відбував покарання в Олександрівському виправному центрі №104.