В Олександрії закупили парт на понад 600 тисяч гривень

Перегляди: 669

В Олександрійському районі освітяни придбали 331 комплект стільців і столів за 615 тисяч гривень.

Про це пишуть «Олександрійські новини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До комплекту входять Т-подібні стільці на круглій трубі з покриттям HPL та шестикутні столи, антисколіозні, мобільні з регулюванням кута нахилу стільниці.

Замовником стала комунальна установа «Олександрійський районний центр з обслуговування закладів освіти». Закупівля відбувалась за конкурентною процедурою «відкриті торги». Очікувана вартість закупівель складала 662 тисячі гривень. У торгах взяли участь два постачальники.

25 квітня опублікували інформацію про намір укласти договір. Постачальником визнали ТОВ «МІРОС ГРУП», а договір уклали 10 травня. Вартість закупівлі складає 615 262 гривень, тобто на 46 737 гривень менше очікуваної вартості. Строк постачання - до 31 липня.

Підприємство, за інформацією Clarity Project - бази даних і системи аналітики публічних закупівель ProZorro, - має досвід участі у 265 публічних закупівлях. З цих закупівель у 183 випадках воно здобуло перемогу. Уклали 167 договорів з постачання шкільних меблів.