ПриватБанк пропонує кропивничанам оплату компослуг єдиною квитанцією у два кліки

Перегляди: 1021

ПриватБанк повідомив про впровадження у Кропивницькому оплати комунальних послуг єдиною квитанцією в Приват24 та через QR-код.

Про це CBN поінформували у прес-службі банку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми завжди вдосконалюємо свої послуги клієнтам, намагаючись зробити їх якомога простішими, зручнішими та доступнішими для клієнтів, - розповів керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку Артем Чайка. - Ми не лише створили єдину квитанцію для оплати комунальних послуг в Приват24, але й досягли домовленості з усіма комунальними підприємствами обласного центру про розміщення QR-кодів на квитанціях, які щомісяця отримують кропивничани».

Відтепер оплатити всі комунальні послуги можливо лише у кілька кліків. Для цього необхідно зайти в Приват24, відсканувати QR-код на квитанції та обрати картку для оплати. Клієнти ПриватБанку можуть оплатити комунальні послуги і за рахунок кредитних коштів без додаткових комісій.

Єдина квитанція допоможе здійснити всі комунальні платежі одночасно, зробити надлегким пошук за особистим рахунком або адресою клієнта будь-якої з комунальних послуг. Крім того, саме впровадження єдиної квитанції надасть змогу клієнтам володіти інформацією щодо поточної заборгованості за послугами. При зміні обслуговуючого комунального підприємства чи зміні реквізитів, навіть якщо клієнт ще не знає про це, платежі будуть іти на правильні рахунки.

Серед головних переваг інтернет-банкінгу - економія часу і грошей за рахунок проведення всіх операцій у кілька кліків, наявність мінімальної комісії або її повної відсутності. Сьогодні у Кропивницькому без комісії можна оплатити послуги водоканалу, розмір комісії за інші послуги - лише 1 грн.