Таеквондисти Кіровоградщини вдало виступили на всеукраїнському турнірі

Перегляди: 909

Відкритий чемпіонат Полтавської області з таеквондо (ITF) зібрав 350 атлетів із семи команд, повідомив СВN заслужений тренер України Ігор Зюнзя.

Кіровоградську область у Полтаві представляли вихованці кропивницьких ДЮСШ-2, дитячо-юнацьких клубів «Мрія» та «Надія», а також таеквондисти з Компаніївки, Оситняжки, Великої Севернинки та Малої Виски.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переможцями змагань стали наші земляки Владислава Бойко, Михайло Пастух, Ілля Бутурліменко, Ілля Зюнзя, Дар’я Темненко, Данило Семків, Артем Чулков, Уляна Аксьонова, Михайло Косарецьков, Олександр Рожко та Анна Панова.

Срібні та бронзові нагороди здобули Єва Бабак, Аліна Зазимко, Валерія Макаренко, Костянтин Романовський, Марія Хоменко, Артем Кружинський, Ярослав Анкундинов, Єлисей Брезгалов, Вадим Маменко, Данило Рачкован, Данило Герман, Вікторія Чижова, Микола Пучко, Данило Коваленко, Дмитро Куцелап, Максим Кривохижа, Вадим Бабаєв, Антон Конопацький, Софія Бадеха, Анастасія Богатнова.

До успіху своїх учнів привели тренери Ігор Зюнзя, Андрій Конопацький, Дмитро Садовий, Размік Періханян і Владислава Лягаєва.