Юстиція відкрила у Малій Висці сервісний центр Open Space (ФОТО)

Перегляди: 1643

Управління юстиції Кіровоградської області урочисто відкрило сервісний центр Open Space у Малій Висці сьогодні, 13 травня, передає кореспондент CBN.

Офіс надає послуги у сфері державної реєстрації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ремонт у приміщенні розпочався у грудні минулого року. Загалом витратили 450 тисяч гривень, це кошти спецфонду обласного управління юстиції, отримані від надання платних послуг.

Тут облаштували місце для дітей, працює електронна черга. Для зручності відвідувачів є термінали - людині не потрібно йти в банк, державне мито на повторну видачу документів, наприклад, сплачується на місці за кілька хвилин.

«Ми прагнемо всі Open Space робити все кращими і зручнішими, щоб наші працівники отримували задоволення від роботи, а відвідувачі - від якості наданих послуг, щоб люди тут відчували себе людьми. Тут, крім Open Space, є нотаріальні послуги та безпосередньо РАЦС. Саме в таких сучасних умовах повинні проводитися всі щасливі моменти в житті людей - реєстрація шлюбу, видача свідоцтва про народження дітей, відзначення річниці весілля. Ми вкладаємо любов у все, що ми робимо для людей», - зазначив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Це 28-й Open Space, відкритий в країні та другий - на Кіровоградщині. Наступний з’явиться у червні в Олександрії.

Маловисківська ОТГ налічує 14 тисяч людей. Для отримання послуг в Open Space треба паспорт, без нього можна лише проконсультуватися.