На Кіровоградщині чоловік ударив копа просто у приміщенні поліції

Перегляди: 1325

Житель Кіровоградщини вдарив правоохоронця у приміщенні Гайворонського ВП ГУНП.

Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Чоловік знав, що поліцейський Гайворонського міжрайонного відділення Управління поліції охорони сержант поліції є працівником правоохоронного органу, виконує службові обов’язки, пов’язані з чергуванням у добовому наряді. В ході спілкування з ним умисно наніс удар в обличчя, заподіявши працівнику поліції тілесні ушкодження у вигляді садна перенісся», - йдеться в судовій ухвалі від 10 травня.

Після інциденту поліцейський звернувся за медичною допомогою до КЗ «Гайворонська ЦРЛ», де перебував на стаціонарному лікуванні.

За фактом нападу внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 КК України (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

Ведеться слідство.

Ліля Кочерга, CBN