У Петровому за пiвтора мiльйона гривень збудували спортмайданчик (ФОТО)

Перегляди: 1935

На територiї Петрiвського навчально-виховного об’єднання збудували спортивний майданчик для мiнi-футболу зi штучним покриттям. Вiдкрили його сьогоднi, 14 травня, повідомляє кореспондент CBN.

Будiвництво здiйснювало управлiння капiтального будiвництва облдержадмiнiстрацiї. Кошти на зведення об’єкту дали державний i районний бюджети – усього пiвтора мiльйона гривень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Приємно, що за останнi два роки в Петрiвському районi ми збудували таких чотири мультимедiйних майданчика. А за останнi роки на Кiровоградщинi їх з'явилося бiльше трьох десятків», – зазначив голова облдержадмiнiстрацiї Сергiй Кузьменко.

У цiй школi навчається бiльше чотирьох сотень дiтей.

Заклад має успiхи у спортi – торiк юнi спортсмени вибороли перемоги i стали призерами у районних змаганнях «Шкiряний м’яч», «Старти надiй», «Козацький гарт», з баскетболу та волейболу.

Новий майданчик використовуватимуть для проведення навчальних i позаурочних занять серед учнiв закладу, а також районних змагань iз рiзних видiв спорту.