В Олександрiйському районi вiдкрили майданчик для мiнi-футболу (ФОТО)

Перегляди: 761

У селi Приютiвка Олександрiйського району на територiї Цукрозаводського навчально-виховного комплексу вiдкрили спортивний майданчик для мiнi-футболу зi штучним покриттям сьогоднi, 14 травня, повідомляє кореспондент CBN.

Майданчик збудували за кошти державного бюджету та бюджету тамтешньої райдержадмiнiстрацiї. Усього на будiвництво пiшло пiвтора мiльйона гривень. Керувало проектом управлiння капiтального будiвництва облдержадмiнiстрацiї.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нинi у НВО навчається 160 учнiв.

На майданчику проводитимуть уроки фiзкультури, заняття гурткiв i спортивних секцiй, шкiльнi i районнi змагання, товариськi матчi, флешмоби, виступи хореографiчних колективiв.

Загалом за останнi п'ять рокiв у рамках проекту голови облдержадмiнiстрацiї Сергiя Кузьменка «Здоров’я наших дiтей» – «Розвиток спортивної iнфраструктури» в областi збудували 102 рiзних спортивних майданчикiв. Цього року вiдкриють ще 11 майданчикiв для мiнi-футболу зi штучним покриттям.