В Олександрії відзначать 273 річницю з дня заснування міста (перелік заходів)

Перегляди: 1554

Олександрія 26 травня відзначить свій 273-й День народження.

Про це йдеться у повідомленні міськради Олександрії, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протягом травня у місті проходять різноманітні заходи. Бібліотеки і музейний центр організовують відеоподорожі, квести, віртуально-краєзнавчі променади, виставки тощо.

24 травня на площі Соборній із 16:00 пройде фестиваль вуличної музики.

25 травня на олександрійців і гостей міста чекає перший міський фестиваль квітів та хореографічного мистецтва. Він розпочнеться на головній площі о 17:00. Цього ж дня біля стадіону «Ніка» з 13:00 до 19:00 проходитиме силовий турнір «Сильна нація».

Головні загальноміські заходи відбудуться 26 травня на трьох основних локаціях: біля ПК «Світлопільський», на площі Соборній та біля стадіону «Ніка».

О 10:00 розпочнеться традиційний велопробіг, у якому можуть взяти участь усі охочі. Із 17:00 на площі пройдуть свято мильних бульбашок, святковий концерт та дискотека.

Біля ПК «Світлопільський» заходи також розпочнуться о 10:00 концертною програмою «Караоке на фонтані». Тут же працюватимуть ростові фігури, а також виставка гуртківців БДЮТ.

Біля стадіону з 12:00 до 17:00 проходитиме свято морозива від «Ласунки».

Урочисті нагородження кращих олександрійців пройдуть у ПК «Світлопільський».

Детальніше за інформацією про заходи до Дня міста можна стежити на сайті міської ради.