Дорожники посилили заходи безпеки руху на Кiровоградщинi

Перегляди: 860

Щоденно працiвники дорожньої галузi Кiровоградщини виконують роботу, що сприяє пiдвищенню рiвня безпеки дорожнього руху.

Про це CBN поiнформували в прес-службi САД в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У поточному роцi на заходи з пiдвищення рiвня безпеки руху Служба автомобiльних дорiг планує витратити 2947,9 тисяч гривень.

Фiлiї ДП «Кiровоградський облавтодор» вже замiнили та встановили 541 дорожнiй знак. Крiм того, вiдремонтували 2,482 м бар’єрного огородження.

В найближчих планах роботи – поновлення проектiв органiзацiї дорожнього руху, вирубка порослi та вiдновлення освiтлення.

Згiдно з так званим «Планом Новака», безпеку руху видiлили окремим роздiлом в семи напрямках реформи дорожньої галузi України. Вiн включає в себе спецiальне фiнансування – 5% з надходжень вiд Дорожнього фонду, Програму 500-500-1000 – збiльшення кiлькостi й покращення стану острiвцiв безпеки, кiлець руху та пiшохiдних переходiв, а також чiтке дотримання свiтових стандартiв у будiвництвi.