Стало вiдомо, як святкуватимуть День мiста в Олександрiї

Перегляди: 695

Олександрiя 26 травня святкує свiй День народження.

Про це CBN повiдомили в мiськiй радi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протягом травня у мiстi проходять рiзноманiтнi заходи. Бiблiотеки i музейний центр органiзовують вiдеоподорожi, квести, вiртуально-краєзнавчi променади, виставки тощо.

24 травня на площi Соборнiй iз 16:00 пройде Фестиваль вуличної музики.

25 травня на олександрiйцiв i гостей мiста чекає перший мiський фестиваль квiтiв та хореографiчного мистецтва. Вiн розпочнеться на головнiй площi о 17:00. Цього ж дня бiля стадiону «Нiка» з 13:00 до 19:00 проходитиме силовий турнiр «Сильна нацiя».

Основнi загальномiськi заходи вiдбудуться 26 травня на трьох основних локацiях: бiля ПК «Свiтлопiльський», на площi Соборнiй та бiля стадiону «Нiка».

О 10:00 розпочнеться уже традицiйний велопробiг, у якому можуть взяти участь усi охочi. Iз 17:00 на площi пройдуть свято мильних бульбашок, святковий концерт та дискотека.

Бiля ПК «Свiтлопiльський» заходи також розпочнуться о 10:00 концертною програмою «Караоке на фонтанi». Тут же працюватимуть ростовi фiгури, а також розгорнеться виставка робiт гурткiвцiв БДЮТ. Бiля стадiону з 12:00 до 17:00 проходитиме свято морозива.

Урочистi нагородження кращих олександрiйцiв пройдуть у ПК «Свiтлопiльський».