У Кропивницькому затримали бандитiв, якi обкрадали автомобiлi (ФОТО)

Перегляди: 1156

У Кропивницькому полiцейськi затримали трьох чоловiкiв, яких пiдозрюють у крадiжках грошей iз автомобiлiв з допомогою сканера.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ГУ НП областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Органiзатором виявився житель одного з районiв, двоє його спiльникiв – громадяни iнших держав, що мешкали в обласному центрi.

Полiцейськi затримали чоловiкiв i знайшли в них мобiльнi телефони, грошi, банкiвськi картки.

Пiд час огляду автомобiля, на якому пересувалися чоловiки, правоохоронцi знайшли та вилучили комплектуючi до приладу для сканування, патрони калiбру 5,45 мм, корпус гранати Ф-1 без запалу.

Також у ходi обшуку за мiсцем проживання затриманих вилучили GPS-трекер, полiетиленовi пакетики з кристалiчною речовиною, мобiльнi телефони, господарськi рукавички, одяг та спортивнi сумки, якi особи використовували для скоєння злочинiв.

Громадян затримали в порядку ст. 208 КПК України та оголосили про пiдозру у вчиненнi кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадiжка) Кримiнального кодексу України.

Наразi вирiшують питання щодо обрання затриманим мiри запобiжного заходу. Полiцейськi вживають заходи, спрямованi на встановлення причетностi чоловiкiв до вчинення аналогiчних крадiжок на територiї Кропивницького та областi.