Жителi Кiровоградщини можуть купувати автобуснi квитки зi знижкою

Перегляди: 896

Жителi Кiровоградщини мають можливiсть купувати автобуснi квитки зi знижкою 10% в разi купiвлi через Privat24 або оплати за допомогою карток Mastercard ПриватБанку.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку у Кiровоградськiй областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пiльговий продаж квиткiв на автобус триватиме до кiнця червня. Щоб отримати гарантоване повернення 10% вартостi квиткiв, потрiбно зареєструватися на сайтi кешбеку.

За останнiй рiк кiлькiсть українцiв, якi купують квитки на автобус тiльки через iнтернет i мобiльний банк, збiльшилася вдвiчi – до 36 000 осiб у квiтнi 2019 року. Усього ж з квiтня 2017 року, коли банк запустив автобусну касу в Приват24, квитки онлайн купили понад 220 тисяч чоловiк.

Жителi Кiровоградщини за чотири мiсяцi минулого року придбали онлайн 1618 автобусних квиткiв, а вже за чотири мiсяцi нинiшнього року - 4420.

Автобуснi каси в мобiльному Privat24 працюють у роздiлi «Транспорт». Тут можна вибрати й найбiльш зручний маршрут, час поїздки та перевiзника.